Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev

13 AUG 2018 14:16
Nyhetsbrev augusti 2018 med uppdaterad tillbehörslista
  • Uppdaterad: 06 SEP 2018 18:20

Hej alla medlemmar!

Nu är ledigheten slut för våra hästar o ponnys och de har flyttat tillbaka till KRK med ny energi i kroppen. Hoppas ni känner samma sak efter denna underbara sommar som förhoppningsvis fortgår en tid till.

Vi vill börja med att tacka våra fantastiska sommarjobbare som fräschat till våra lokaler och målat om sargen i ridhuset bland annat. En ny sadelkammare finns nu i korridoren på väg mot kansliet. Vi vill också tacka Färgbutiken i Karlstad som stått för all färg och tillbehör för KRKs räkning.

Det kommer starta fler nya grupper under hösten, bland annat ridlekis på tisdagar klockan 16:00. Nybörjare barn, 7 år och äldre tisdagar 17.15 samt fredagar 16.30.

Det finns lediga platser kvar i ridlekis, 4-6 år, på söndagar 13:45 och i gruppen Vuxna på söndagar kl 18:45. Så ta chansen!

Förra veckan startade vi försäljningen av Newbody. Förra året slog vi rekord för alla ridskolor och fick in en rejäl slant som vi kunde investera i skolverksamheten. Vår förhoppning är att vi kan sälja lika bra i år. Planen är att vinsten i år ska gå till schabrak, hjälmar, säkerhetsbyglar och säkerhetsvästar, främst till våra barn- och ungdomar. Så visa produkterna för farmor, grannen eller kusinen så kan de få handla bra grejer och vi får möjligheten att utveckla vår ridskola på samma gång!

Vi kommer starta upp frukostridningarna på tisdagar och fredag från vecka 34. Hoppas att många av er vill vara med på detta. Det behövs tidigare erfarenhet av ridning men hur längesen det var spelar ingen roll. Anmälan görs via hemsidan.

Vi kommer ha en kostnad på 350 kr per dag extra för foder till våra lektionshästar. Detta på grund av värmen och uteblivet regn, då fodret blivit dubbelt så dyrt som tidigare. Vi kommer att behöva er medlemmar mer än någonsin för att kunna klara detta år ekonomiskt. Här kommer en lista på saker som vi alltid är i behov av som ni gärna får sponsra med. Bara att ni lämnar in det till personalen. Vår tanke är många bäckar små och vi behöver en hel del saker till ridskolan. Listan kommer finnas på hemsidan och revideras efter hand. Nedan finner ni en lista vad vi behöver i dagsläget.

Se också fram emot årets största tävling, Carlstad Horse Show, 28-30 september! Anmälan som funktionär görs via listan på hemsidan under fliken ”Våra tävlingar”. Vill man som företagare synas och höras under tävlingsdagarna så mailar man This is a mailto link eller This is a mailto link så kontaktar vi er.

Varmt välkommen tillbaka till en ny härlig hösttermin!

Väl mött önskar Styrelsen och personalen


Uppdaterad tillbehörslista

Skribent: Karlstads Ridklubb
Epost: This is a mailto link
Vårhoppet 2019
Flyttade/inställda ridlektioner vt 2019
Tävlingsligan 2019

 

 

KRK på Facebook

 USEK på Instagram

FB-f-Logo__blue_29 USEK på Facebook

 

 
Handla via Sponsorhuset så får både du och Karlstads Ridklubb pengar tillbaka på dina nätköp.

Sponsorhuset Shop

 

bingopalatset-annons-foreningar-webb-liten

Varje år delar BingoPalatset ut hela sitt ekonomiska överskott till ungdomsföreningar i Karlstad.

 

Senaste uppdateringar:
18/5   Vårhoppet 25-26 maj
14/5   Tävlingsligan 13/5
10/5   Uppdaterade viktgränser
10/5   Styrelsepresentationer
  9/5   Sommaraktiviteter
25/4   Styrelseprotokoll 10/4
17/4   Medlemsbrev april
13/4   Sponsorhuset Shop
11/4   Integritetspolicy
  8/4   Funktionärslista 25-26/4
  4/4   KRKs tävlingsryttare

 

This is a mailto link

Postadress:
Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0542244280
E-post: This is a mailto link

Se all info