Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev

16 OKT 2018 22:56
Nyhetsbrev oktober 2018
  • Uppdaterad: 16 OKT 2018 22:56

Hej alla underbara medlemmar!

Först och främst vill vi återigen tacka alla som på något sätt hjälpt till under Carlstad Horse Show, vilket hästjobb ni alla har gjort! Och tack alla som hjälpte till att sälja Newbody, 43 300 kr fick klubben in! Vi vill också passa på att tacka alla som gett saker till ridskolans verksamhet. Ni är bäst!

Under höstlovet v 44 erbjuder vi höstlovsaktiviteter under veckan. Välkommen med din anmälan via www.krk.se! Håll också utkik efter julaktiviteterna som är på gång inom kort.

Den 21/10 har vi en föräldrakurs, läs mer om detta på vår hemsida. Det finns också en blockteorikurs att anmäla sig till.

Vi kommer under hösten att påbörja en förändring av den övre delen av vår cafeteria och hall, för att få ett mer enhetligt intryck. Vi kommer att måla om och fräscha till våra ytor. Vi kommer att göra likadant med sadelkammaren för att få ordning och reda med nya hyllor och hängare. Hoppas att ni alla tycker att detta är en god idé! Behöver vi hjälp kommer vi att höra av oss till er.

En ny kaffemaskin kommer vi att få till oss, en deal med Café bar som erbjuder kaffemaskiner till organisationer och företag. Så välkommen alla medlemmar, stor som liten, att stanna hos oss på anläggningen efter ridlektionen eller du som förälder; ta en stunds paus hos oss när ert barn rider, njut av lugnet hos oss en stund!

Vissa av er kanske har märkt att vi bytt en del skyltar i vårt ridhus? Nya är Solstadens fönsterputs, Stora Coop Välsviken, Reklambutiken och Ramirent. Även Idas häst i harmoni väljer att sponsra oss med en skylt i ridhuset, liksom Branäs. Dessa skyltar kommer att sättas upp den närmaste tiden. Branäsgruppen erbjuder rabatter på boende för alla som är medlemmar i Karlstads ridklubb. Fantastiskt kul! Gå in på vår hemsida www.krk.se för att läsa mer.

Vi har köpt in 15 nya säkerhetsvästar, sponsrade av Länsförsäkringar, som nu är ute i verksamheten. Hoppas de kommer att används flitigt av alla er barn och ungdomar!

Vi testar att sälja saffran från www.kryddskafferiet.se nu i oktober för att se om detta kan falla väl ut. 4 fina askar i en låda för 100 kr ger 35 kr tillbaka till vår förening. Prata med ridlärarna eller personalen om du inte har fått en beställningslista hem. Garanterat finns det många som kommer att baka med saffran inför jul så varför inte sponsra vår förening och köpa saffran av oss. Fredagen den 26 oktober är sista beställningsdagen som det ser ut nu.

Barn- och ungdomshabiliteringen är hos oss och rider under hösten och är mycket nöjda med vårt samarbete, vilket vi är otroligt stolta över. Känner ni någon med funktionsvariation som skulle vara intresserad av att testa på ridning och se alla fördelar detta kan ge, så be dem att höra av sig direkt till Anki på 054-2244280 eller maila till This is a mailto link. Mer info finns på www.krk.se.

Trevlig höst till mötes! ☺

Med vänlig hälsning
Anna Bengtner med personal

Skribent: Karlstads Ridklubb
Epost: This is a mailto link
Vårhoppet 2019
Flyttade/inställda ridlektioner vt 2019
Tävlingsligan 2019

 

 

KRK på Facebook

 USEK på Instagram

FB-f-Logo__blue_29 USEK på Facebook

 

 
Handla via Sponsorhuset så får både du och Karlstads Ridklubb pengar tillbaka på dina nätköp.

Sponsorhuset Shop

 

bingopalatset-annons-foreningar-webb-liten

Varje år delar BingoPalatset ut hela sitt ekonomiska överskott till ungdomsföreningar i Karlstad.

 

Senaste uppdateringar:
18/5   Vårhoppet 25-26 maj
14/5   Tävlingsligan 13/5
10/5   Uppdaterade viktgränser
10/5   Styrelsepresentationer
  9/5   Sommaraktiviteter
25/4   Styrelseprotokoll 10/4
17/4   Medlemsbrev april
13/4   Sponsorhuset Shop
11/4   Integritetspolicy
  8/4   Funktionärslista 25-26/4
  4/4   KRKs tävlingsryttare

 

This is a mailto link

Postadress:
Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0542244280
E-post: This is a mailto link

Se all info