Hoppa till sidans innehåll

Personal


Vilka är det som jobbar på Karlstads Ridklubb? En kort presentation följer här:

Stallpersonalen består av Tommy Högkvist (stallchef) och Elin Röjdal. Stallpersonalen svarar för mockning, in- och utsläpp, fodring, viss skötsel av lektionshästarna samt visst underhåll av anläggningen med omgivning.

På kansliet arbetar Lisbeth Rohm med fakturor, bokföring, ekonomisk resultatrapportering mm

Den 2 oktober 2017 började två nya medarbetare: Lisbeth Johansson, som kommer att jobba på kansliet, och Tim Appel, som kommer att jobba med att fixa det mesta på anläggningen.

Klubbens instruktörer sköter lektionsverksamheten, klubb- och träningstävlingar, helg- och lovaktiviteter, utbildning av ryttare med egen häst samt tillridning av lektionshästarna:

Anna Bengtner: 
Verksamhetschef fr o m januari 2017. Anna är 34 år och bor i Forshaga.
Anna är uppvuxen i Karlstad och på Sörmons Ridklubb. Gymnasiet gick hon på Lillerud, inriktning häst. Därefter fortsatte studierna på Hippologprogrammet och fick efter det en tjänst på Hammarö ryttarförening där hon jobbade ett år innan det blev studier igen, nu en helt annan inriktning, polisutbildningen. Tanken var att bli ridande polis men så blev det tyvärr inte.
I åtta år har hon nu jobbat som polis i Karlstad men hela tiden haft eget företag och haft ridlektioner och ridit. Efter 6 månaders tjänstledighet från polisen har hon valt att stanna på KRK.
Hon är utbildad Hippolog och diplomerad ridlärare. Tävlat upp till 1.30. Anna har även jobbat på stuteriet Hästak AB och var en kort sväng i Tyskland som beridare.
När Anna inte jobbar är hon instruktör på Friskis och Svettis en gång i veckan där hon leder skivstångspass.

Anki Winberg:
Ridinstruktör på KRK fr o m mars 2018.
Efter gymnasiet började Anki praktisera på Jutagårdens Kursgård-Ridskola. Där bedrevs tävlings- och träningsverksamhet, uppfödning av ponnyer och galopphästar, avelshingstar och ridskola.
Anki är utbildad SRL II på Strömsholm och har varit anställd på flera ridskolor i landet. Under 2017 har hon genomfört ledarutbildning: Funktionsnedsättning och delaktighet steg 1 och 2.
Anki har tävlat i hoppning och fälttävlan.

Maria Persson
Ridinstruktör på KRK sedan våren 2007. Maria är utbildad SRL III, har hippologexamen, har genomgått fortbildningsutbildningen EuroRide för ridlärare i Europa samt har universitetskurser i pedagogik/ledarskap samt företagsekonomi. Hon är dessutom D-banbyggare i hoppning. Maria har mångårig yrkeserfarenhet från ridskoleverksamhet och undervisning. Hon är själv aktiv ryttare och har två egna hästar, egna uppfödningar, som hon tävlar i hoppning. Med sin tidigare häst har hon även tävlat dressyr upp till msv. Maria driver vid sidan av arbetet på KRK ett eget företag med utbildning av ryttare i dressyr och hoppning. 

Jenny Andersson
Ridledare på KRK sedan hösten 2014. Jenny är utbildad ridledare och ungdomsledare. Hon har även genomgått utbildning för att ha ridlektioner för funktionsnedsatta. Jenny har själv ridit på klubben sedan många år och har suttit med i klubbens ungdomssektion och även på distriktsnivå. Hon har en egen häst uppstallad på KRK som hon tävlar. När hon inte är på KRK går hon på gymnasiet.
I oktober 2016 flyttade Jenny och hennes häst Stilo Crest till Ekerö utanför Stockholm.
Under sommaren 2017 flyttade Jenny och Stilo tillbaka till Karlstad och KRK, där Jenny började som ridinstruktör fr o m höstterminen.

Terese Svensson:
Började jobba på KRK och ha lördagslektioner hösten 2014. Gick ridledarkursen sommaren 2015 och har sedan hösten 2015 jobbat 5 dagar i veckan som instruktör. Har själv ridit på ridskolan i 11 år och hade under flera år en egen häst uppstallad på klubben. Har suttit med i ungdomssektionen, var under två år ordförande. Sitter även med i distriktets ungdomssektion.
Fr o m höstterminen 2017 slutade Terese som ordinarie ridinstruktör för att börja studera på universitetet. Hon kommer dock fortfarande att ha lektioner på söndagar.

Emma Nyqvist och Angelica Janson kommer, tillsammans med Terese, att ha hand om lektionerna på söndagar.

 

Tidigare anställda

Uppdaterad: 01 MAR 2018 16:14

 

KRK på Facebook

 USEK på Instagram

FB-f-Logo__blue_29 USEK på Facebook

 

 
Handla via Sponsorhuset så får både du och Karlstads Ridklubb pengar tillbaka på dina nätköp.

 

bingopalatset-annons-foreningar-webb-liten

Varje år delar BingoPalatset ut hela sitt ekonomiska överskott till ungdomsföreningar i Karlstad.

 

Senaste uppdateringar:
 
18/9   Flyttade ridlektioner
17/9   Blockteori
15/9   Resultat klubbdressyr
14/9   Newbody
  5/9   Dressyrtrim ponny
28/8   Klubbhoppning 22 sept
23/8   Värmlandsmästerskapen
16/8   Styrelseprotokoll 8 aug.
15/8   Uthyrning av transport
14/8   Hopptrim ponny
13/8   Nyhetsbrev
11/8   Nya ridgrupper
  7/6   Medlemsrabatter
19/4   Sponsra KRK

 

This is a mailto link

Postadress:
Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-224 42 80
E-post: This is a mailto link

Se all info