Hoppa till sidans innehåll

Varför sponsra KRK?


Samarbeta med KRK – hjälp oss att forma framtidens ledare

Karlstads ridklubbs vision är att vara ett centrum för ridsporten i Värmland. Föreningen bildades redan 1945 och har idag över 530 medlemmar med härlig bredd från de yngsta till föreningens ständige medlem OS-medaljör Filip Ågren. Vid vår gröna oas i Alster rids varje vecka 30-talet kvalitetssäkrade hästar och ponnys i mer än 50 olika lektionsgrupper, från rid-lekis till avancerade grupper. Föreningen arrangerar allt från klubbtävlingar till nationella tävlingar med gott renommé hos de tävlande som lockar en stor mängd besökare. I Karlstads Ridklubb arbetar vi ständigt med vår vision gällande bemötande, kvalité, säkerhet och miljö så att varje medlem, oavsett vilket del av verksamheten man intresserar sig för, känner sig sedd och nöjd med vårt dagliga arbete.


Karlstads ridklubb är en viktig del i samhällsbyggandet och skapandet av nästa generations människor. Att vara medlem o aktiv i en förening som stärker varje individ och skapar gemenskap och samhörighet. Vi är väldigt stolta över våra ungdomar i föreningen. De är duktiga på att föra vidare sitt engagemang och sin kunskap till nästa generation USEK-medlemmar, vilket gör att många av våra ungdomar lär sig ta ansvar, leda och fördela arbete, skapa aktiviteter och gemenskap. Ungdomssektionen USEK, blev 2014 utsedd till Sveriges bästa ungdomssektion av Svenska Ridsportförbundet och 2016 fick Emma Nyqvist pris för Bästa ungdomsledare av SvRF. Föreningen är också en trygg samlingspunkt för många ungdomar. USEK erbjuder en mängd aktiviteter för barn och ungdomar 0-26 år, allt från pizzakvällar till luciashower.


Karlstads ridklubb vill bibehålla en kvalitetssäkrad personal, köpa in fler hästar för att möta marknaden, investera i förnyad utrustning samt skapa en ökad anpassning för ryttare med funktionsvariationer. Vi vill också utveckla inom- och utomhusmiljöerna på området och satsa på kommunikation, marknadsföring och samarbeten med företag och organisationer.. Du och ditt företag blir en viktig del i denna process.


Vi är stolta över våra sponsorer och vårt samarbete och hoppas att även du och ditt företag vill vara en del av detta. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för alternativ eller anpassade lösningar som i sin tur skapar goodwill för båda parter så maila This is a mailto link så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet.


Uppdaterad: 19 APR 2018 23:49
Epost: This is a mailto link

 

KRK på Facebook

 USEK på Instagram

FB-f-Logo__blue_29 USEK på Facebook

 

 
Handla via Sponsorhuset så får både du och Karlstads Ridklubb pengar tillbaka på dina nätköp.

 

bingopalatset-annons-foreningar-webb-liten

Varje år delar BingoPalatset ut hela sitt ekonomiska överskott till ungdomsföreningar i Karlstad.

 

Senaste uppdateringar:
 
16/11  Enkät om information 
12/11  Bingolottos julkalender
12/11  Föreläsningar inställda
11/11  TV4-inslag 11/11
  8/11  Emma Haag på SM
  3/11  Maria är Årets ridlärare
23/10  NWT-artikel 23/10
18/10  Styrelseprotokoll 10/10
17/10  Grönt Kort-kurs
 18/9   Flyttade ridlektioner
 17/9   Blockteori

 

This is a mailto link

Postadress:
Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-224 42 80
E-post: This is a mailto link

Se all info