Samarbeta med KRK

Nytt: Bli fodersponsor till en ridskolehäst!

En fodersponsor är ett företag eller en person eller en familj som med 1500:- betalar en del av maten för en ridskolehäst under en termin. Som tack för hjälpen får man sin logotyp eller sitt namn på tavlan i uppehållsrummet, och om man vill även på lektionshästarnas websida. Hästarnas websidor är klubbens mest besökta permanentsidor, det är bara sidorna med aktuell tävlingsinformation som får fler besök.

Exponering i ridhuset

I vårt ridhus ser ridskoleelever, föräldrar på läktaren, tävlingsryttare och tävlingspublik budskapen från våra skyltsponsorer året runt. Du kan hyra annonsplats i två olika storlekar, 120x120 eller 244x120, vi kan förmedla kontakt till skylttillverkare. Eller visa upp företagets färger och logotyp på ett specialbyggt hinder som kommer synas på hundratals fotografier.

Kontakt

Vill du bli fodersponsor, teckna ett avtal om reklamskylt i ridhuset, sponsra ett hinder eller köpa reklamplats på vår web, kontakta ridskolan eller verksamhetschef Anna Bengtner.

I samband med våra tävlingar i hoppning och dressyr finns det många olika möjligheter för god exponering för ditt företag, se mer information på våra tävlingssidor:

Varmt välkommen som samarbetspartner till KRK!

Uppdaterad: 20 APR 2018 23:24

18/10  Styrelseprotokoll 10/10
17/10  Föreläsning 19 nov.
17/10 Grönt Kort-kurs
16/10 Nyhetsbrev oktober
 9/10  Höstlovsaktiviteter
 9/10  Funktionärslista 20/10
 9/10  Försäljning av saffran
 6/10  Tack alla funktionärer!
 5/10  Ansökan om stallplats
19/9   Grundkurs/Föräldrakurs