Bingolotter påskdagen

Nu är det dags för vårens bingolotter. Du som hade lotter under hösttterminen får nu som vanligt 6 st/familj. Ridlekis och funktionshindrade behöver ej sälja lotter men får givetvis göra detta om de så önskar.

Vi har även i år valt endast en spelomgång på våren och det blir på Påskdagen 21 april. Vi har valt denna dag då vi får 5:- i extra provision på lotterna vi säljer.

Lotterna delas ut fr o m fredagen 22 mars så det finns gott om tid att hinna sälja dem. Instruktörerna kommer att dela ut dem efter lektionens slut.

Faktura kommer att mailas till dem som har uppgett sådan. I annat fall bifogas den med lotterna.

Önskar du fler lotter eller har frågor är du alltid välkommen kontakta oss, gärna mail This is a mailto link

Karlstads Ridklubb

Uppdaterad: 23 MAR 2019 00:00 Skribent: Karlstads Ridklubb