Hoppa till sidans innehåll

Medlemsbrev juni 2019

16 JUN 2019 17:26
Juni månads medlemsbrev med bl a info om ny verksamhetschef för KRK.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2019 17:26

Terminen lider mot sitt slut och hästarna och personalen går snart på semester. Höstterminen startar igen måndagen den 5 augusti och håller på fram till söndagen den 22 december.  Inför hösten kommer ridavgiften att höjas med 3%.

Vår fina ponny Judy Ann har hittills inte blivit frisk i sin fot. Hon kommer nu att flytta hem till Emmeli som jobbar i stallet och där ska hon förhoppningsvis få ett föl nästa år.

Ravelli
Försäljningen av Ravelli lyckades väl och genererade ca 8 000kr till klubben. Härligt!

Vårhoppet
Bra jobbat alla som hjälp till före under och efter. Tävlingen genererade i 20 000 kr in till klubben.

Solstahoppet 25-28 juli
Detta är den svåraste av våra tävlingar att få ihop funktionärer till. Det finns listor på hemsidan under tävling och det går bra att skriva upp sig redan nu. Om ni har några frågor så kontakta Paula Åhs 070-324 13 32

Carlstads Horse Show (CHS)
Inför vår största tävling saknar vi ansvariga personer för att kunna genomföra tävlingen: denna tävling brukar ge 100 000kr till klubben och är oerhört viktiga pengar för oss. Vi saknar ansvarig för uppstallning och sponsring. Det skulle även vara till stor hjälp att vara en till som biträdande tävlingsledare. Någon som är intresserad att att lära sig och hjälpa till och se hur det fungerar.  Vid frågor eller funderingar kontakta tävlingsledare Angelica Janson 073-072 55 28

Prova på att ha egen häst/ponny v31
Det finns några ponnyer och hästar kvar, hör av dig till This is a mailto link. Information kommer inom kort till er som anmält.

Ny verksamhetschef
Det är med blandande känslor jag skriver detta. Jag har valt att på egen begäran avsluta min anställning här på KRK. Detta med anledning av att livet inte alltid blir som man tänkt sig, att jag måste få ihop logistiken med familjen. Det har varit en ära att få jobba med så grymma hästar/ponnyer, härliga motiverade elever, alla ideella krafter och en personalgrupp som jobbar hårt för att få verksamheten att rulla på. Det är mycket man skulle vilja säga och många att tacka. Jag gillar inte att ta farväl utan jag säger på återseende. Ha en härlig sommar och tack. 

// Anna Bengtner (This is a mailto link)

Styrelsen har beslutat om en efterträdare som jag känner mig väldigt trygg att få lämna över till. Hon presenterar sig här nedan.

Hej!

Jag heter Malin Stenson och är glad att få förtroendet, det ska bli kul och utmanande. Närmast kommer jag från Sörmons ridklubb där jag började hösten 2005 som ridinstruktör level II och sedan hösten 2007 som ridskolechef.

Min uppväxt tillbringade jag på Kristianstad ridklubb och senare hos Elisabeth Lundholm i Flyinge. Parallellt var jobbet på Simrishamns Lantmäteri en viktig uppgift. Våren 1991 packade jag bil och släp för resa mot Tyskland. Här blev det både hästjobb och en tjänst på Mätningsbyrå. Under åren tog hästarna över och jag utbildade mig till Pferdewirt schwerpunkt Reiten. Intresset för undervisning med elever med funktionsvariationer har alltid varit stort och därför blev det även utbildning till Ergotherapeut. I Tyskland blev det vid olika anläggningar framförallt utbildning elever och hästar. I början av året 2005 återvände jag till Sverige och fick en tjänst på Sörmons ridklubb.

Min fritid ägnar jag åt mina hästar och många helger tillbringar jag på hundutställningar tillsammans med två röda irländska settrar.

Jag ser framemot att träffa Er alla till höstterminen!

// Malin Stenson

Skribent: Anna Bengtner
Epost: This is a mailto link
Teorimaterial
(självstudier)

 

 KRK på Facebook

 USEK på Instagram

FB-f-Logo__blue_29 USEK på Facebook

 USEKs kalender

 

 

Carlstad Horse Show tackar Mollstedts Ur!

 


Handla via Sponsorhuset så får både du och Karlstads Ridklubb pengar tillbaka på dina nätköp.

Sponsorhuset Shop

 

bingopalatset-annons-foreningar-webb-liten

Varje år delar BingoPalatset ut hela sitt ekonomiska överskott till ungdomsföreningar i Karlstad.

 

Senaste uppdateringar:
  5/6     Funktionärslista
  4/6     Styrelseprotokoll 17/5
31/5     Klubbhoppningsbilder
24/5     Nya hästbilder (¤)
10/5     Sommaraktiviteter
  7/5     Usek-protokoll 7/5
22/4     Reviderade stadgar
  4/4     Uppdaterad info
  1/4     Teorimaterial
24/2     Registerkontroll
  7/1     Tävlingskommitté

 

This is a mailto link

Postadress:
Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0542244280
E-post: This is a mailto link

Se all info