Hoppa till sidans innehåll

Enkät om KRKs ridskoleverksamhet

22 SEP 2020 00:41
I enkäten har du möjlighet att ge dina synpunkter på ridskoleverksamheten på KRK. Sista dag att svara är den 5 oktober.
  • Uppdaterad: 22 SEP 2020 14:06

Enkät ridande ht 2020

För att ge alla ridande möjlighet att ge sina synpunkter på ridskoleverksamheten vid KRK har styrelsen beslutat att upprepa den enkät som genomfördes hösten 2019 med ridande och föräldrar/vårdnadshavare. Alla ridande och föräldrar/vårdnadshavare har därför fått ett mail med en länk till årets enkät. För att kunna jämföra med förra årets enkät så är frågorna de samma som då, förutom att vi har lagt till två frågor med anledning av Corona-pandemin. Vi vill att Du besvarar enkäten så snart som möjligt, dock senast 5 oktober.

Svaren på enkäten kommer att sammanställas och presenteras på ett sådant sätt att en enskilds svar inte kommer att kunna utläsas. Resultaten från enkäten kommer att presenteras för medlemmarna under hösten via hemsidan. Där kommer också att läggas ut mer information om enkäten.


Vad har gjorts sedan 2019 års enkät?

Mycket vid KRK uppfattades enligt 2019 års enkät som positivt, med generellt bra omdömen vad gäller bemötande, stämning och allmänintryck, kommunikationsvägar, säkerhet, ordning och reda. Områden där man önskade förbättring/förändring rörde lämpliga hästar och ponnier, effektivare ridlektioner och jämnare grupper, tydligare termins- och lektionsmål, samt oklarhet vad som förväntas av medlemmarna.

Under året som gått har personalen och styrelsen i arbetet med att utveckla verksamheten i möjligaste mån beaktat de synpunkter och förslag som framfördes i 2019 års enkät. Exempel på vad som gjorts/görs är att informationstavlan med ridlistor flyttats för att öka säkerheten, från gången in till ridhuset, och en föräldrautbildning har genomförts. Bidrag har sökts och beviljats för inköp av nya västar/hjälmar. Alla hästar och ponnier har fördelats på ridlärarna som rider och/eller tömkör dem regelbundet. Ridgrupperna är fom ht20 minskade till max 9 ridande. Deras sammansättning ses över i samband med terminsstart, och däremellan vid behov. Principerna för igenridning har förtydligats i ryttarkontraktet, och KRKs Social Policy har uppdaterats med vad som gäller sociala medier. Vi hade hoppats kunna genomföra mycket mer, men tyvärr har Corona-pandemin satt en del käppar i hjulen. Under våren var tex teorilektionerna inställda, och både personal och styrelse hade extra arbete för att verksamheten skulle följa myndigheternas rekommendationer. Pandemin har också gett en osäkerhet vad gäller intäkterna, vilket inte underlättar för att kunna köpa in nya hästar/ponnier för att ersätta de som behöver pensioneras.

Skribent: Karlstads Ridklubb
Lektionsschema
hösten 2021
 
Flyttade och inställda ridlektioner hösten -21 KRK på Facebook

 USEK på Instagram

FB-f-Logo__blue_29 USEK på Facebook

 USEKs kalender

 


Handla via Sponsorhuset så får både du och Karlstads Ridklubb pengar tillbaka på dina nätköp.

Sponsorhuset Shop

 

bingopalatset-annons-foreningar-webb-liten

Varje år delar BingoPalatset ut hela sitt ekonomiska överskott till ungdomsföreningar i Karlstad.

 

      Senaste uppdateringar:
21/10   Startlista 23/10
20/10   Hoppresultat 16/10
18/10   Tävlingsligan 18/10
12/10   Styrelseprotokoll 15/9
10/10   Usek-protokoll 10/10
 6/10   Klubbdressyr 23/10
 5/10   Lektionsschema
 5/10   Nya viktgränser
 4/10   Coronarestriktionerna
15/9   Flyttade ridlektioner
 3/9   Grönt kort-kurs

 

This is a mailto link

webbkarta

Postadress:
Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0542244280
E-post: This is a mailto link

Se all info