Hoppa till sidans innehåll

Varför sponsra KRK?


Samarbeta med KRK – hjälp oss att forma framtidens ledare

Inom hästsporten måste man alltid tänka säkerhet först, eftersom man har med djur att göra. Det kräver både disciplin, mod och ledarskap. En stor andel av nuvarande och framtidens ledare har en bakgrund inom hästsporten. Vi är med och skolar framtidens ledare.

Karlstads ridklubbs vision är att vara ett centrum för ridsporten i Värmland. Föreningen bildades redan 1945 och har idag cirka 450 medlemmar med härlig bredd från de yngsta till föreningens hedersmedlem Filip Ågren, guldmedaljör på Ungdoms-OS 2014. Vid vår gröna oas i Alster rids varje vecka knappt 30 välutbildade hästar och ponnys i närmare 50 olika lektionsgrupper, från ridlekis till avancerade grupper. Föreningen arrangerar allt från klubbtävlingar till nationella tävlingar med gott renommé hos de tävlande som lockar en stor mängd besökare. I Karlstads Ridklubb arbetar vi ständigt med vår vision gällande bemötande, kvalité, säkerhet och miljö så att varje medlem, oavsett vilken del av verksamheten man intresserar sig för, känner sig sedd och nöjd med vårt dagliga arbete.

Karlstads ridklubb är en viktig del i samhällsbyggandet och skapandet av nästa generations människor. Att vara medlem och aktiv i en förening som stärker varje individ och skapar gemenskap och samhörighet. Vi är väldigt stolta över våra ungdomar i föreningen. De är duktiga på att föra vidare sitt engagemang och sin kunskap till nästa generation medlemmar, vilket gör att många av våra ungdomar lär sig ta ansvar, leda och fördela arbete, skapa aktiviteter och gemenskap. Ungdomssektionen USEK, blev 2014 utsedd till Sveriges bästa ungdomssektion av Svenska Ridsportförbundet (SvRF) och 2016 fick Emma Nyqvist pris av förbundet för Bästa ungdomsledare. 2018 blev Maria Persson utsedd till Sveriges bästa ridlärare av SvRF. Karlstads ridklubb är kvalitetsmärkt av SvRF och också certifierad som Trygg Förening av Karlstad kommun. Föreningen är en trygg samlingspunkt för många ungdomar. USEK erbjuder en mängd aktiviteter för barn och ungdomar 4-25 år, allt från pizzakvällar till luciashower.

Karlstads ridklubb vill bibehålla en välutbildad personal, köpa in fler hästar för att möta medlemmarnas behov, investera i förnyad utrustning både för hästar och ryttare, samt skapa en ökad anpassning för ryttare med funktionsvariationer. Vi vill också utveckla inom- och utomhusmiljöerna på anläggningen och satsa på kommunikation, marknadsföring och samarbeten med företag och organisationer. Du och ditt företag blir en viktig del i denna process.

Vi är stolta över våra sponsorer och vårt samarbete och hoppas att även du och ditt företag vill vara en del av detta. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för alternativ eller anpassade lösningar som i sin tur skapar goodwill för båda parter så maila This is a mailto link så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet.


Uppdaterad: 31 MAR 2019 23:59
E-post: This is a mailto link
Kallelse till årsmöte
19 februari kl 14
 
Lektionsschema
vårterminen -22
 KRK på Facebook

 USEK på Instagram

FB-f-Logo__blue_29 USEK på Facebook

 USEKs kalender

 


Handla via Sponsorhuset så får både du och Karlstads Ridklubb pengar tillbaka på dina nätköp.

Sponsorhuset Shop

 

bingopalatset-annons-foreningar-webb-liten

Varje år delar BingoPalatset ut hela sitt ekonomiska överskott till ungdomsföreningar i Karlstad.

 

      Senaste uppdateringar:
24/1   Klubbdressyr 5/3
19/1   Styrelseprotokoll 19/12
19/1   Öppen bana 24-26/2
18/1   Klubbhoppning 29/1
15/1   Usek-protokoll 15/1
12/1   Lektionsschema vt-22
12/1   Seriehoppning/-dressyr
8/1   Kallelse årsmöte 19/2
5/1   Kalendern vt-22
5/1   Grönt kort-kurs
27/12   Coronaviruset
22/12   Lektionspriser 1/1 -22
15/11   Tävlingsligan 15/11
 5/10   Nya viktgränser

 

This is a mailto link

webbkarta

Postadress:
Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0542244280
E-post: This is a mailto link

Se all info