Cafeterian våren 2015

Vi behöver er, leende glada försäljare, bullmammor och fikaentusiaster, till KRKs cafeteria!

Vi vill att KRKs cafeteria ska vara en samlingsplats för alla, och att det gärna får finnas en vuxen där under våra helgaktiviteter som kan se och prata med alla våra duktiga barn och ungdomar. Cafeterian drivs helt ideellt och vi har gjort en lista över terminens aktiviteter och kurser så att det syns när vi tycker att den ska vara bemannad. Om fler aktiviteter planeras in kommer listan att fyllas på med fler datum, så kom gärna tillbaka hit om du inte just nu ser någon tid som du kan vara med. Har du inte möjlighet att stå i cafeterian så ofta men gillar att baka hemma i ditt eget kök tar vi gärna emot hembakade godsaker för försäljning. De kan lämnas i cafeterian när den är öppen, eller till någon i personalen andra tider.

Den tid du står i cafeterian räknas med i de ideella timmar alla klubbens medlemmar förväntas ägna åt vår gemensamma klubb.

Du kommer att hantera pengar för klubbens räkning, och det är viktigt att komma ihåg att ingen handlar på kredit i cafeterian, utan alla betalar direkt för det de vill ha.

Har du frågor om vad det innebär att stå i cafeterian, ring eller SMSa Paula på telefon 070-3241332 eller maila This is a mailto link.

Om du vill sälja varmkorv eller pannkakor under ditt pass vid ett större evenemang, ta kontakt med Paula. Annars ser vi gärna att du tar med något hembakat och säljer för klubbens räkning. Blir det något över lägger du det i frysen med datum så finns det att plocka fram för nästa person som bemannar cafeterian och kanske inte hann baka något.

Tack för att du hjälper till att göra KRK till en trevlig samlingsplats för hästintresserade i alla åldrar!

Uppdaterad: 01 MAR 2018 16:21
Lektionsschema