Stadium finns nu hos Sponsorhuset

Stadium finns nu med hos Sponsorhuset!

Vi på Sponsorhuset är stolta och glada att kunna presentera Stadium som ny butik hos Sponsorhuset. Stadium är den butik som varit mest efterfrågad av våra medlemmar så vi hoppas och tror att detta kommer innebära fina pengar till Karlstads Ridklubb och övriga medverkande föreningar. Du och Karlstads Ridklubb delar på 5% av ordervärdet.

Sponsorhuset bjuder på en kryssning!

Vi på Sponsorhuset är glada att kunna bjuda våra engagerade medlemmar på kryssning med Viking Line när man gjort ett köp via Sponsorhuset.

Erbjudandet följer med i våra tackmejl när ditt köp blivit registrerat.

Viking Line och Sponsorhuset ger dig och dina vänner ett glittrande dygn med nöjesdrottningen Cinderella – men snabba dig på att boka, antal kryssningar är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

Du kan se fram emot 22 timmar fyllda av kulinariska höjdpunkter, spabesök och taxfreeshopping till röda sjöpriser. I nattklubben Étage står dansband och dj:s redo att förgylla kvällen för alla danssugna. Och när stjärnor som Brolle och Martin Stenmarck kliver ut på Östersjöns största nöjesscen, ja då stiger pulsen ytterligare ett par snäpp.

Economy-/Insidehytt för 2–4 personer.
Gäller söndag–torsdag t o m 30/5 2019.

Besök Sponsorhuset och handla här >>>

Erbjudandet följer med i våra tackmejl när ditt köp blivit registrerat. Köpet behöver göras innan den 31 mars 2019.

Ladda ner Sponsorhusets app

Med vår app för IOS och Android blir det ännu enklare att stödja Karlstads Ridklubb via Sponsorhuset. Som vanligt får även du pengar tillbaka på varje köp. Hos Sponsorhuset är alla vinnare.

Anmäl er skolklass eller nytt lag till Sponsorhuset!

Glöm inte av att anmäla samtliga lag/föreningar som barnen medverkar i till Sponsorhuset. Dessutom är du givetvis välkommen att anmäla skolklassen till Sponsorhuset. Det finns inget att förlora, bara enkla pengar att vinna!

Anmäl skolklass, lag eller förening här >>>

Har du frågor om ersättning från ett köp?

Om du har frågor om ersättning från ett köp via Sponsorhuset, vänligen kontakta This is a mailto link

OBS: Kontakta aldrig nätbutiken om du har frågor kring ersättning på ett köp. Dessa frågor hanteras av oss. Tack!

Uppdaterad: 21 MAR 2019 20:24 Skribent: Karlstads Ridklulbb
Lektionsschema