Helena Kvist

Namn: Helena Kvist

Uppgift i styrelsen: Ledamot

Hästbakgrund: Hade två egna hästar när jag var yngre. Har ridit på KRK sedan jag flyttade till Karlstad år 2000. Har haft en del uppehåll i ridningen på grund av utlandsarbete och graviditeter. För mig blev det KRK eftersom Barbro Lindström (dåvarande ridskolechef) var min dressyrtränare när jag hade egen häst.

Favorithäst: Det kommer alltid att vara en av mina egna hästar Worys, men han finns tyvärr inte längre. Ratina som stod på KRK för några år sedan var en favorit men även Tizo.

Familj: sonen August Kvist, dottern Ida Kvist och sambo Tomas Nordlander. Ida och Tomas rider också på KRK.

Arbete: Arbetar som chef för en avdelning på Stora Enso Skoghall och är utbildad kemiingenjör och inom ledarskap och verksamhetsutveckling.

Djur: Har haft två egna hästar och en hund. Nu har vi bara dotterns kanin som heter Skrutten.

Fritid: Förutom ridning och styrelsearbete, gillar jag att springa och cykla med min sambo som tävlar i multisport.

Uppdaterad: 09 MAJ 2019 23:50