Jana Ehn

Namn: Jana Ehn

Uppgift i styrelsen: Ledamot.

Hästbakgrund: Jag har inte ridit sedan jag var i 8 års åldern. Det är min dotter som rider på KRK. Jag kom till klubben i egenskap av förälder oktober 2018 för att min äldsta dotter ville börja rida. Jag trivs bra på KRK och lär mig mer och mer vid varje tillfälle om hästarna, deras personligheter och vanor. En dag kanske jag börjar rida själv, vem vet.

Favorithäst: Athlas blev min favorit från allra första dagen vi kom till KRK, men nu på senare tid har jag även blivit fäst vid Cascaya, en väldigt mysig häst.

Familj: Min sambo Magnus, våra tre barn, Olivia snart 9år, Alfred 6år och Adelle 4 år.

Arbete: Heltidsanställd frisör sedan 14 år tillbaka, nu tjänstledig för studier. Jag läser till personalvetare vid Karlstads universitet, sista terminen. Sedan ska jag läsa en termin extra innan jag känner mig klar med mina studier.

Djur: Jag är uppvuxen med katter, men hos oss har det än så länge bara flyttat in en dvärghamster som heter Samson.

Fritid: Familjelivet utgör stor del av min fritid och barnens intressen tar tid, men annars så älskar jag att fotografera och odla i vår trädgård samt i växthuset. Vi har även ett extra hus uppe i Hagfors som vi spenderar en del av vår fritid i.

Uppdaterad: 11 MAR 2020 20:59