Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Karin Joghed


karin_joghed15-200

Namn: Karin Joghed   This is a mailto link   070-437 37 23

Uppgift i styrelsen: Ordförande

Hästbakgrund: Började rida på KRK när jag var 6 år och har ridit mer eller mindre sedan dess. Jag fick ingen egen häst så jag har varit ridskoleelev och medryttare och hjälper just nu Jenny och Maria med Stilo en dag i veckan.

Speciellt hästminne: Blågula rosetter på klubbdressyr på anläggningen på Våxnäs och det var Grynet och jag! Sen har jag fina minnen med Benson som fick en speciell plats i hjärtat. Vi tog också några rosetter ihop.

Favorithästar: Stilo börjar få en speciell plats i mitt hjärta för han ger så mycket av sitt. Sen har alla nåt speciellt som gör att man tycker om dem.

Riddagar och ridlärare: Just nu rider jag Stilo en dag i veckan och Jenny försöker få mig att hålla vinglas i händerna, penna mellan skulderbladen, inte klämma med benen, sträcka på mig, hålla handen stilla och slappna av samtidigt som Stilo måste RIDAS HELA TIDEN! Rida är en mycket svår konst.

Hoppning/dressyr: Jag hoppar inte så ofta men det ger en underbar adrenalinkick när jag väl gör det. Dressyr är väl annars favoriten om jag måste välja.

Familj:
Mina underbara killar Karl, 9 år och Arvid, 6 år, min mamma och pappa och syster i Skåne.

Arbete: Kreditanalytiker på Nordea.

Djur: Sören och Oliver (marsvin). Vi drömmer om en egen hund men har inte bestämt ras än, och häst ska jag ha en egen någon gång men just nu räcker inte tiden till.

Fritid: Jag är mycket med mina killar och med på deras aktiviteter men på egen tid tränar jag så ofta jag kan, är i stallet, träffar vänner, äter gott och ser gärna film. Trivs i skogen bland tomtar och troll.

Smultronställe: Torpet

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till mig om det är något du vill fråga om eller har synpunkter kring!

Uppdaterad: 26 FEB 2017 22:07

Postadress:
Karlstads RK - Ridsport
Bråtebäcken 210
65639 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0542244280
E-post: This is a mailto link

Se all info